AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan tavşan görmek

Kahve falında zıplayan tavşan görmek

Kahve falında zıplayan tavşan görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına inanılır.

Kahve falında zıplayan tavşan gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında zıplayan tavşan görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına yorulur.

Kahve falında zıplayan kurbağalar görmek hayıflanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında zıplayarak koşmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında zıplayan yılan görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında zıplayan birini görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zıplayan köpek görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında zıplayan balıklar görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir