AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan çekirge görmek

Kahve falında zıplayan çekirge görmek

Kahve falında zıplayan çekirge görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında zıplayan çekirge gördüyseniz:

  • Yorulmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Kahve falında zıplayan çekirge görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında zıplayan akrep görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında zıplayarak yükselmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek kendisini geliştireceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zıplayan yılan görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zıplayan kanguru görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında zıplayan kertenkele görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında zıplayan birini görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir