AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan birini görmek

Kahve falında zıplayan birini görmek

Kahve falında zıplayan birini görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kazancının sürekli artacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Kahve falında zıplayan birini gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işleri tamamladıktan sonra yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zıplayarak uçmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Kahve falında zıplayan kanguru görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zıplayan yeşil kurbağa görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında zıplayarak yükselmek kindar olacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet eder.

Kahve falında zıplayan çekirge görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zıplayan maymun görmek ilişkilerin noktalanacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayarak koşmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir