AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan kaplumbağa görmek

Kahve falında zıplayan kaplumbağa görmek

Kahve falında zıplayan kaplumbağa görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında zıplayan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Kahve falında zıplayan kaplumbağa görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına yorulur.

Kahve falında zıplayan bebek görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında zıplayan böcek görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında zıplayan köpek görmek özgüveninin yerine geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına yorulur.

Kahve falında zıplayan fare görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zıplayarak koşmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayan pire görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında zıplayıp düşmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir