AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan kurbağalar görmek

Kahve falında zıplayan kurbağalar görmek

Kahve falında zıplayan kurbağalar görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, refaha erişileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, onu uyaracağına işaret eder.

Kahve falında zıplayan kurbağalar gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizdeki bir değişiklik daha parlak bir geleceğin kapılarını açıyor.

Kahve falında zıplayan kurbağa görmek malının ve parasının da artacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan yeşil kurbağa görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında zıplayan kurbağalar görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan böcek görmek evlat sahibi olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayan akrep görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zıplayan yılan görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan kedi görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir