AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde zıplamak

Kahve falında denizin üstünde zıplamak

Kahve falında denizin üstünde zıplamak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yeni mallara kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde zıplamak gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Kahve falında denizin üstünde zıplamak sorunların teker teker aşılacağına, etrafına güzel insanların dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde zıplamak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında yerinde zıplamak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında uçmak zıplamak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin zıpladığını görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerden zıplamak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında koşarak zıplamak hanesinin bollukla dolacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir