AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıpkınla balık tutmak

Kahve falında zıpkınla balık tutmak

Kahve falında zıpkınla balık tutmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, güzel huylarının değişeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zıpkınla balık tutmak gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında zıpkınla balık tutmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında zıpkınla balık avlamak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zıpkınla vurulmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, her işinde hayırla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok fazla balık tutmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çayda balık tutmak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine alamet eder.

Kahve falında palamut balığı tutmak sadece kendisini düşüneceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalettir.

Kahve falında somon balığı tutmak üzüleceğine ve ağlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir