AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, işlerin hafifleyeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında erkek tarafından reddedilmek mal ve mülk sahibi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından reddedilmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından reddedilmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında biri tarafından reddedilmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Kahve falında sevgili tarafından reddedilmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, feraha ermeye delalettir.

Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir