AnaSayfa / Genel / Kahve falında içkiyi reddetmek

Kahve falında içkiyi reddetmek

Kahve falında içkiyi reddetmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içkiyi reddetmek gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında içki içmeyi reddetmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içkiyi reddetmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yardımı reddetmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında erkek tarafından reddedilmek makamının yükseleceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında reddetmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına inanılır.

Kahve falında babayı reddetmek ömür boyu başarılı olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir