AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık pazarı görmek

Kahve falında balık pazarı görmek

Kahve falında balık pazarı görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, moralinin yükseleceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, birçok dertle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında balık pazarı gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında balık pazarı görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan balık satın almak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan balık almak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında pazardan balık görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, büyük bir sorun oluşacağına delalettir.

Kahve falında pazarda balık görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan perde almak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda mısır görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan çanta almak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir