AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan balık almak

Kahve falında pazardan balık almak

Kahve falında pazardan balık almak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, müjdeli bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında pazardan balık almak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Kahve falında pazardan balık almak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda balık görmek sorunların üstesinden geleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalettir.

Kahve falında balık pazarı görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan balık satın almak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına inanılır.

Kahve falında pazardan balık görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine yorulur.

Kahve falında pazar kurulduğunu görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında pazarda bir şey satmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında pazarda yumurta görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir