AnaSayfa / Genel / Kahve falında zille oynamak

Kahve falında zille oynamak

Kahve falında zille oynamak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, iyiliğe kavuşacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Kahve falında zille oynamak gördüyseniz:

  • Teslim tarihlerine sadık kalınması gerekiyor.

Kahve falında zille oynamak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında zil takıp oynamak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ev ziline basmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evin zilini çalmak dertlerinden kurtulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun zili görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında okul zili çalmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında kapı zile basmak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında okul zili görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir