AnaSayfa / Genel / Kahve falında zil takıp oynamak

Kahve falında zil takıp oynamak

Kahve falında zil takıp oynamak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zor bir döneme girileceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, geleceğine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zil takıp oynamak gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Kahve falında zil takıp oynamak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, hayırlı işlerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında zille oynamak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul zili görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ev ziline basmak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı zili sesi duymak iş kaybı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında koyun zili görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kapı zili duymak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında kapı zili çalmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir