AnaSayfa / Genel / Kahve falında zil duymak

Kahve falında zil duymak

Kahve falında zil duymak rakipsiz hale geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, kırılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında zil duymak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında zil duymak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işarettir.

Kahve falında zil sesi duymak uğursuzlukların kol gezeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kapı zili sesi duymak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon zili duymak kazancının ve zenginliğinin artacağına, para ve zaman ayıracağına işarettir.

Kahve falında kapı zili duymak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına alamet eder.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine tabir olunur.

Kahve falında okul zili görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kapı zili görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir