AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon zili duymak

Kahve falında telefon zili duymak

Kahve falında telefon zili duymak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, maddi olarak güç kazanacağına yorulur.

Kahve falında telefon zili duymak gördüyseniz:

  • Elinizdeki olanakları kullanarak kendinize daha bir güvende olmanızı sağlayacak çalışmalarda bulunacaksınız.

Kahve falında telefon zili duymak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kapı zili duymak zenginliği bulacağına, hasret çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı zili sesi duymak onu isyan noktasına getireceğine, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zil duymak işinin ehli olacağına, ferahlık veren sözler duymaya inanılır.

Kahve falında zil sesi duymak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev ziline basmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulur.

Kahve falında zil görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kapı zilini çalmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir