AnaSayfa / Genel / Kahve falında zifte basmak

Kahve falında zifte basmak

Kahve falında zifte basmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sıkıntılar son bulacağına, öz güven kazanacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında zifte basmak gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Kahve falında zifte basmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zift yol görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ziftli yol görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zift aktığını görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zifte bulanmak mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zift dökmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zift kusmak parasına da para ekleyeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulur.

Kahve falında zifte batmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir