AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, çok daha fazla adım atacağına alamet eder.

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek sağlığının geri geleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüze zeytinyağı sürmek geleceğinin de çok parlak olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında saf zeytinyağı görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tenekede zeytinyağı görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, endişeli durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında birine zeytinyağı vermek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir