AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin satmak

Kahve falında zeytin satmak

Kahve falında zeytin satmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, şöhretli biri olunacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin satmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında zeytin satmak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil zeytin satmak tövbelerin amacına ulaşacağına, canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin satmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin toplamak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında peynir ve zeytin görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulur.

Kahve falında pazardan zeytin almak hayatın fal sahibine güleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet eder.

Kahve falında zeytin tanesi görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacının yıkıldığını görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir