AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir ve zeytin görmek

Kahve falında peynir ve zeytin görmek

Kahve falında peynir ve zeytin görmek başarı ve zafer kazanacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bunalacağına delalettir.

Kahve falında peynir ve zeytin gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında zeytin peynir ekmek yemek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalettir.

Kahve falında peynir zeytin ekmek görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, duaların kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında peynir zeytin görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin peynir görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ve peynir görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında peynir ve zeytin yemek sevap işleyeceğine, dua alacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında peynir ekmek zeytin yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında peynir ve zeytin görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir