AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin toplamak

Kahve falında yeşil zeytin toplamak

Kahve falında yeşil zeytin toplamak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, hastalıklara şifa bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin toplamak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin topladığını görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, işlerin bir anda azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında kara zeytin toplamak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin toplamak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet eder.

Kahve falında denizden zeytin toplamak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında zeytin toplamak ve yemek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, maddi açıdan ferahlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir