AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan zeytin almak

Kahve falında pazardan zeytin almak

Kahve falında pazardan zeytin almak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, sağlığının bozulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında pazardan zeytin almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında pazardan zeytin almak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Kahve falında pazardan sogan almak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında pazar çantası görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında pazarda sebze almak isteklerinin gerçekleşeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pazardan havuç almak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşı pazar gezmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan pijama almak şifaya ve çarelere kavuşacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak hem ün sahibi olacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir