AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin kurmak

Kahve falında zeytin kurmak

Kahve falında zeytin kurmak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında zeytin kurmak gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Kahve falında zeytin kurmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birine sofra kurmak mutlu zamanlar geçireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banka kurmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köy kurmak yolunun açık olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çadır kurmak patron koltuğunda oturacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında yeni iş kurmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ortak edineceğine delalet eder.

Kahve falında iş kurmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına inanılır.

Kahve falında ortaklık kurmak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir