AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin kesmek

Kahve falında zeytin kesmek

Kahve falında zeytin kesmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında zeytin kesmek gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Kahve falında zeytin kesmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin ağacı kesmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin dalı kesmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında balık ve zeytin görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin sabunu görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalettir.

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin dalı almak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin havuzu görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir