AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin sabunu görmek

Kahve falında zeytin sabunu görmek

Kahve falında zeytin sabunu görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin sabunu gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Kahve falında zeytin sabunu görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Kahve falında zeytin yağlı sabun görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında har sabunu görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına tabir olunur.

Kahve falında köy sabunu görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kirli sabun görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk sabun görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında lavanta sabunu görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sabun görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir