AnaSayfa / Genel / Kahve falında vasıta beklemek

Kahve falında vasıta beklemek

Kahve falında vasıta beklemek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine inanılır.

Kahve falında vasıta beklemek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında vasıta beklemek başarısız ve mutsuz olacağına, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Kahve falında vasıta görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında vasıta kaçırmak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vasıtaya binmek kötü bir duruma düşürüleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır vasıta görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında treni beklemek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ölümünü beklediğini görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtarılmayı beklemek dertlerinin bitip huzura ereceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir