AnaSayfa / Genel / Kahve falında vasıta kaçırmak

Kahve falında vasıta kaçırmak

Kahve falında vasıta kaçırmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vasıta kaçırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli davranmamanız durumunda duygusal problemler meydana gelebilir.

Kahve falında vasıta kaçırmak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında vasıta beklemek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulur.

Kahve falında vasıtaya binmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Kahve falında ağır vasıta görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vasıta görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında akvaryumdan kaçan balık görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaçırılan çocuğu kurtarmak onlar adına aç insanları doyuracağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin kaçırılmasını görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir