AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta zeytin görmek

Kahve falında ağaçta zeytin görmek

Kahve falında ağaçta zeytin görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta zeytin gördüyseniz:

  • Sanatsal, estetik, finansal ya da romantik başlıklardaki konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin yemek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta zeytin görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ve zeytin ağacı görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı sökmek kurtuluşu yakalayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak sevindirici haberler alınacağına, ardından bu kişiye açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta siyah zeytin görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında zeytin ağacına çıkmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına inanılır.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak yeni başlangıçlar yapacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir