AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli siyah yılan görmek

Kahve falında zehirli siyah yılan görmek

Kahve falında zehirli siyah yılan görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli siyah yılan gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri planlarınızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında siyah zehirli yılan görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli siyah yılan görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında zehirli yılanlar görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında zehirli yılan sokması görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın zehirini çıkarmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında yılan zehiri içmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına yorulur.

Kahve falında yılandan zehirlenmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir