AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli meyve görmek

Kahve falında zehirli meyve görmek

Kahve falında zehirli meyve görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli meyve gördüyseniz:

  • Nasıl daha hızlı veya etkin olabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında zehirli meyve görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında zehirli meyve yemek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında zehirli yemek görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, konforunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemekten zehirlenmek üzüleceğine, yıpranacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli kertenkele görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında fare zehiri almak bol hayır duası alınacağına, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli fare görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir