AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli yemek görmek

Kahve falında zehirli yemek görmek

Kahve falında zehirli yemek görmek büyük özgüven kazanacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kurtuluşa ereceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında zehirli yemek gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlık başlıkları altında ele alınabilecek konularda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında zehirli et yemek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kişinin güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli mantar yemek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemekten zehirlenmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında fare zehiri yemek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, gelirinin de artmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli yemek küs arkadaşların barışacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında zehirli meyve yemek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işaret eder.

Kahve falında zehirli ekmek yemek çok üst mevkilere yükseleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehir yemek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir