AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli kaplumbağa görmek

Kahve falında zehirli kaplumbağa görmek

Kahve falında zehirli kaplumbağa görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, variyet sahibi olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, eğlenceli günler geçireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, çocuk sahibi olunacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli kaplumbağa gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Kahve falında zehirli kaplumbağa görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulur.

Kahve falında yılanın zehirini çıkarmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında zehirli yemek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işarettir.

Kahve falında zehirli ekmek yemek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında zehirsiz mantar görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında zehirlemeye çalışmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulur.

Kahve falında zehirli iğne görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli ot yemek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir