AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli yemek

Kahve falında zehirli yemek

Kahve falında zehirli yemek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında zehirli yemek gördüyseniz:

  • İmajınızı veya mevcut pozisyonunuzu güvenceye alacak bir değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında zehirli yemek görmek gün sayacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında zehirli ekmek yemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yemekten zehirlenmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli meyve yemek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında fare zehiri yemek rahat bir hayat yaşanacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehir yemek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Kahve falında zehirli mantar yemek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli et yemek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir