AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli iğne görmek

Kahve falında zehirli iğne görmek

Kahve falında zehirli iğne görmek dileklerin yerine geleceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yeni bir ortama gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında zehirli iğne gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Kahve falında zehirli iğne vurulmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalettir.

Kahve falında zehirli iğne görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gazdan zehirlenmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın zehirini almak gün sayacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehir görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında zehir tükürmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına yorulur.

Kahve falında zehirli kaplumbağa görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, geri planda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir