AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli kurbağa görmek

Kahve falında zehirli kurbağa görmek

Kahve falında zehirli kurbağa görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kazancın katbekat artacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında zehirli kurbağa gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızı ya da ön görülerinizi detaylandırmalısınız.

Kahve falında zehirli kurbağa görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurbağa yağdığını görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, başına türlü işler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurbağa yakalamak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurbağa yemek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet eder.

Kahve falında açık yeşil kurbağa görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kurbağa görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayata karşı cesaretleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kurbağa yavrusu görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir