AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıktan zehirlenmek

Kahve falında balıktan zehirlenmek

Kahve falında balıktan zehirlenmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, tartışmaların sona ereceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında balıktan zehirlenmek gördüyseniz:

  • Başkalarını iyi hissettirmek ya da yatıştırmakla uğraşmak gereğinden fazla zaman alıyor olabilir.

Kahve falında balıktan zehirlenmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında zehirli balık görmek işlerin de yolunda gideceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli siyah yılan görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında zehir dökmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin zehirlendiğini görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın zehirini çıkarmak fikirlerinin çatışacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında zehirli yılandan kaçmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında zehir yediğini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir