AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehir emmek

Kahve falında zehir emmek

Kahve falında zehir emmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında zehir emmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için iyi niyetli planlar yapıyorsanız yardım teklifleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yılan zehiri emmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehir emmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine inanılır.

Kahve falında anneden süt emmek işlerin canlanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının memesini emmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında yılan zehrini emmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek memesi emmek fal sahibinin kazancının artacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının memesini emmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir