AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıflamış görmek

Kahve falında zayıflamış görmek

Kahve falında zayıflamış görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, hayırlı yollara gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına alamet eder.

Kahve falında zayıflamış gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında derslerden zayıf almak hayli sağlam başarılara imza atacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin zayıflamış olduğunu görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini zayıflamış görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında zayıf kadın görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birini çok zayıf görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınını zayıflamış görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına inanılır.

Kahve falında babayı zayıf görmek vefakar bir insan olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir