AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin zayıflamış olduğunu görmek

Kahve falında birinin zayıflamış olduğunu görmek

Kahve falında birinin zayıflamış olduğunu görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, galibiyetlerinin artacağına, zor günlerden geçeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya delalet eder.

Kahve falında birinin zayıflamış olduğunu gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine delalettir.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf eşek görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını zayıflamış görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını zayıf görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf deve görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında zayıflamış erkek görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf kedi görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir