AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını zayıflamış görmek

Kahve falında yakınını zayıflamış görmek

Kahve falında yakınını zayıflamış görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında yakınını zayıflamış gördüyseniz:

  • Yararlı bir iş birliği ya da ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında yakınını zayıflamış görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında zayıflamış erkek görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında insanı zayıflamış görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını zayıflamış görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hoşgörülü biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında dersten zayıf almak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini zayıflamış olarak görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine yorulur.

Kahve falında derslerden zayıf almak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birini zayıf görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir