AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf kadın görmek

Kahve falında zayıf kadın görmek

Kahve falında zayıf kadın görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işaret eder.

Kahve falında zayıf kadın gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Kahve falında zayıflamış kadın görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında zayıf kadın görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında zayıf olmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına delalettir.

Kahve falında zayıf kuzu görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, rütbesinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını zayıflamış görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında zayıf eşek görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölen birini zayıf görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir