AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf koyun görmek

Kahve falında zayıf koyun görmek

Kahve falında zayıf koyun görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, yenileceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf koyun gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Kahve falında zayıf koyun görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını çok zayıflamış görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına delalet eder.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çok zayıflamış görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında kızını zayıf görmek şansının bahtının açılacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında çok zayıf olmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında zayıf karne görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir