AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf karne görmek

Kahve falında zayıf karne görmek

Kahve falında zayıf karne görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, büyük takdir toplanacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında zayıf karne gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında zayıf karne görmek başarılarının her geçen gün artacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında karnede zayıf görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnede zayıf not görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karneden teşekkür almak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karne görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun karnesini görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karnede takdir almak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet eder.

Kahve falında karnede teşekkür belgesi almak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir