AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ve zayıf yılan görmek

Kahve falında uzun ve zayıf yılan görmek

Kahve falında uzun ve zayıf yılan görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun ve zayıf yılan gördüyseniz:

  • Esnek davranabilmeniz durumunda yeni olasılıklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında uzun ve zayıf yılan görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında zayıf yılan görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına yorulur.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun siyah yılan görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Kahve falında ince ve uzun yılan görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Kahve falında uzun bir yılan öldürmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ve uzun yılan görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, afiyete ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir