AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf at görmek

Kahve falında zayıf at görmek

Kahve falında zayıf at görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında zayıf at gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Kahve falında zayıf at görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında çok zayıf olduğunu görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini zayıf görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek eşi ile problemler yaşayacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sayılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir