AnaSayfa / Genel / Kahve falında önemli bir zat görmek

Kahve falında önemli bir zat görmek

Kahve falında önemli bir zat görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine inanılır.

Kahve falında önemli bir zat gördüyseniz:

  • Sahip olduklarınızı korumak için her şeyi gözle görünür tutmanızda fayda var.

Kahve falında önemli zatları görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında önemli zat görmek müjdeli haberle geleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında önemli bir zat görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Kahve falında önemli bir kişiyi görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında önemli birinin elini öpmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, onların başarıları ile gururlanacağına tabir olunur.

Kahve falında önemli kişi görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında önemli insan görmek işlerinin iyi gideceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında önemli devlet adamı görmek bir üniversitede hoca olunacağına, çok büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir