AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhterem bir zat görmek

Kahve falında muhterem bir zat görmek

Kahve falında muhterem bir zat görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında muhterem bir zat gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi aslında çok fazla istemediğiniz veya kafada soru işaretleri yaratan işler yapmaya zorlayabilirler.

Kahve falında muhterem bir zat görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında muhterem zat görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zad görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir zatın mezarını görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında bir zatın elini öpmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında zat kabri görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir zat görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında önemli zat görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir