AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmizi zambak görmek

Kahve falında kirmizi zambak görmek

Kahve falında kirmizi zambak görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirmizi zambak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Kahve falında kirmizi zambak görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalettir.

Kahve falında mavi zambak görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı zambak görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zambak görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil zambak görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı zambak çiçeği görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz zambak görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir