AnaSayfa / Genel / Kahve falında zaman makinesi görmek

Kahve falında zaman makinesi görmek

Kahve falında zaman makinesi görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında zaman makinesi gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında zaman makinesi görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek zor zamanlar geçireceğine, ticarette yol katedeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini öpmek çalışmalarının takdir edileceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına inanılır.

Kahve falında fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nakış makinesi görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında profesyonel fotoğraf makinesi görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine tabir olunur.

Kahve falında istediği zaman uçtuğunu görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir