AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediği zaman uçtuğunu görmek

Kahve falında istediği zaman uçtuğunu görmek

Kahve falında istediği zaman uçtuğunu görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, işyerini kapatacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, problemlerinin biteceğine, hoşluk içinde olacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında istediği zaman uçtuğunu gördüyseniz:

  • Aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranarak karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında istediği zaman uçtuğunu görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hayatın kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında istediği zaman uçmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında istediğin zaman uçmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında zamansız meyve görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öleceğin zamanı bilmek ilerledikçe ilerleyeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zaman makinası görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun zaman görmediğin birini görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında zamansız karpuz görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir