AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakış makinesi görmek

Kahve falında nakış makinesi görmek

Kahve falında nakış makinesi görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, hayatının zorlaşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nakış makinesi gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Kahve falında nakış makinesi görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında nakışlı yüzük görmek kimseden korkmayacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında nakışlı perde görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet eder.

Kahve falında nakışlı görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nakışlı elbise görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz nakış görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında nakışlı yastık görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında nakışlı yorgan görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir